Galop.gr Virtual Community

Εδώ η γνώμη σου μετράει
  • Σεπτέμβριος 06, 2010, 02:14:19 πμ *
  • Καλώς ορίσατε, επισκέπτης
Please login or register.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Ψηφοφορία

Ερώτηση: Το υπάρχον πολιτικό σύστημα μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση;  (Η ψηφοφορία λήγει: Δεκέμβριος 31, 2010, 12:47:24 μμ)

Δείτε τι ψήφισαν: Οι επισκέπτες | Τα μέλη | Όλοι μαζί

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ

Chart.
Chart.
Chart.
Chart.
Το υπάρχον πολιτικό σύστημα μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση;
Όχι έχει αποτύχει και πρέπει να αλλάξει - 333 (75.34%)
Ναι με τις σωστές πολιτικές τακτικές - 97 (21.95%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 12 (2.71%)
Ψήφισαν: 442
[Επιλέξτε τον παρακάτω κώδικα], αντιγράψτε τον και επικολήστε τον (ως html) στο blog ή στο site σας!

<table> <tr> <td> Το υπάρχον πολιτικό σύστημα μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση; <form action="http://www.galop.gr/index.php?action=vote;topic=817.0;poll=723" method="post" accept-charset="UTF-8" style="margin: 0px;"> <table> <tr> <td colspan="2"> <input type="radio" name="options[]" id="options-0" value="0" class="check" /> <label for="options-0">Όχι έχει αποτύχει και πρέπει να αλλάξει</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-1" value="1" class="check" /> <label for="options-1">Ναι με τις σωστές πολιτικές τακτικές</label><br /> <input type="radio" name="options[]" id="options-2" value="2" class="check" /> <label for="options-2">Δεν ξέρω / Δεν απαντώ</label><br /> </td> <td valign="bottom" style="padding-left: 15px;"> </td> </tr><tr> <td colspan="2"><input type="submit" value="Αποστολή ψήφου" /></td> </tr> </table></form> </td> </tr> </table>
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.

Σχετικά θέματα

Τελευταίες 20 ψήφοι

Αποστολέας Θέμα: Πολιτικό σύστημα  (Αναγνώστηκε 626 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Dr_Michael

• Ιδρυτής του Galop.gr
  • Διαχειριστής
  • Ανώτατο μέλος
  • Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
    • Προφίλ
Πολιτικό σύστημα
« στις: Ιούλιος 09, 2010, 13:47:24 μμ »

Mitsonen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πολιτικό σύστημα
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 28, 2010, 18:50:59 μμ »

Δεν ξέρω.  Η κρίση είναι αποτέλεσμα του πολιτικού ή του οικονομικού συστήματος;  Μήπως και τα δύο είναι το ίδιο πράγμα;  Δεν ξέρω, βλέπω όμως στα αποτελέσματα ότι οι περισσότεροι ξέρουν.  Θέλουν να μας πουν;
Καταγράφηκε

kdemi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πολιτικό σύστημα
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 28, 2010, 23:17:21 μμ »

Δεν ξέρω.  Η κρίση είναι αποτέλεσμα του πολιτικού ή του οικονομικού συστήματος;  Μήπως και τα δύο είναι το ίδιο πράγμα;  Δεν ξέρω, βλέπω όμως στα αποτελέσματα ότι οι περισσότεροι ξέρουν.  Θέλουν να μας πουν;

Ασφαλώς...Λοιπόν,φυσικά και δεν μπορούν να είναι το ίδιο πράγμα ίσως όμως το ένα είναι επακόλουθω του άλλου, αλληλοεξαρτώνται, πορεύονται ταυτόχρονα δεν μπορεί να υπάρξει μόνο η πολιτική ή η οικονομία σε μία χώρα, θεωρώ, επομένως, οτι η οικονομική κρίση είναι αποτελέσματα του μέχρι τώρα πολιτικού συστήματος...
Καταγράφηκε

Στο galop.gr θα βρείτε δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, σφυγμομετρήσεις, γκάλοπ ... όπως κι αν το πει κανεις, η ουσία είναι ότι εδώ η γνώμη σας μετράει! Ψηφίστε και κερδίστε δώρα μέσα από τους μηνιαίους διαγωνισμούς. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και εκφράστε τη γνώμη σας. Καλή περιήγηση!